PROJEKTI(LI)

Kjer je domišljija doma

Domišljija poganja svet in tudi literaturo. Pisanje brez domišljije je samo reciklaža že napisanega.

Vsekakor prekrižarite to spletno stran, kajti tu je doma izvirna slovenska domišljijska literatura.

Povežite se:
Connect with us on Facebook.

Varovanje zasebnosti in avtorske pravice

Spletna stran je namenjena zabavi, izobraževanju in burjenju zdrave domišljije.

Spletna stran ne uporablja nobenih mehanizmov za pridobivanje vaših osebnih podatkov, na njej ni piškotkov in podobnih programskih dodatkov. Vsaka komunikacija poteka preko e-maila, zato na tej strani ne morete pisati komentarjev ali kako drugače neposredno vplivati na njeno vsebino.

Na voljo je Facebook stran, kjer lahko komentirate in pišete mnenja.

Vse podatke, ki jih boste zaupali skrbniku strani, so varno shranjeni in nikoli ne bodo predmet spletnega ali drugega marketinga. Z vašimi osebnimi podatki ravnamo še strožje, kot to zahteva zakonodaja, saj smatramo, da je vaša zasebnost največja dragocenost. Zatorej ste lahko brez skrbi, da bi vas zaradi morebitnega zaupanja vaših podatkov zasuli tretji ponudniki različnih vsebin ali izdelkov. Podatki, ki jih potrebujem v primeru naročila knjig je vaš naslov bivanja, za komunikacijo pa zadostujejo ime, priimek in e-mail. V primeru, da želite biti obveščeni o mojih knjižnih novostih, se  naročite in vaš mail bo uporabnljen zgolj za ta namen, nikakor pa ne bo uporabljen za karkoli drugega ali, bog ne daj, kam (pro)dan. Tega se ne grem.

Vsa komunikacija poteka preko e-maila, na tej strani ne morete ničesar neposredno kupiti ali plačati. E-knjige lahko kupite preko knjigarniških platform, a tiskane knjige lahko naročite po pošti in plačate po povzetju. V primeru nakupa nad 20 € ali dveh knjig vam ni treba plačati poštnine.

Vse vsebine, objavljene na tej strani, so last Bojana Ekselenski.

Vsebine lahko brezplačno uporabite za osebno zabavo in izobraževanje. V primeru, da bi želeli celoto ali del uporabiti v akademske namene, vam to z veseljem avtoriziram, seveda mora biti uporaba v skladu z akademskimi standardi.

Vabljeni ste, da tudi vi ustvarjate vsebine na osnovi mojih literarnih svetov. Na teh straneh je ogromno možnih iztočnic, zato le pogumno.

Vaša literarna ali likovna dela bomo rade volje objavili, za kvalitetnejše izdelke se lahko dogovorimo tudi za primerno objavo, kjer boste deležni ustreznega honorarja. Svoje delo lahko prosto objavljate, saj obdržite vse avtorske pravice, vendar ste dolžni navesti vir - torej moj literarni svet in avtorstvo le tega.

Imate vprašanja glede varovanja zasebnosti in avtorskih pravic?

Pišite in zagotovo boste deležni ustreznega odgovora.