Projekti in dobrote

Tik pred izidom

V letu 2024 bo izšlo ...

Izid slovenskega prevoda izvrstne Bele sobe prof. dr. Zorana Živkovića je prestavljen na pomlad-poletje 2024 zaradi zagotovoitve vrhunske kakovosti izdaje.

Ravno izšlo

Avgust 2023

Avgusta je 2023 izšla zbirka kratke proze To se vam ne bo zgodilo.

Ko se želite premakniti brez gibanja, vzamete v roke to knjigo ...

Oktober 2022

Kabala je vir zahodnih religij, mistike, okultizma in tudi znanosti ter racionalnega uma.

Naučite se uporabiti vse moči svojega uma ...

Varovanje zasebnosti in avtorske pravice

Spletna stran je namenjena zabavi, izobraževanju in burjenju zdrave domišljije.

Bojan Ekselenski ne trguje z vašimi osebnimi podatki

Spletna stran ne uporablja nobenih mehanizmov za pridobivanje vaših osebnih podatkov, saj na vašem računalniku ne pušča piškotkov in podobnih programskih dodatkov. Vsaka komunikacija poteka preko e-maila, zato v Bojanovem vesolju ne morete pisati komentarjev ali kako drugače neposredno vplivati na njeno vsebino.

Na voljo je Facebook stran, kjer lahko komentirate in pišete mnenja.

Vse podatke, ki jih boste zaupali preko e-pošte, FB sporočil in drugih kanalov, so varno shranjeni in nikoli ne bodo predmet spletnega ali drugega marketinga.

Bojan Ekselenski ravna z vašimi osebnimi podatki še strožje, kot to zahteva zakonodaja, saj je vaša zasebnost največja dragocenost.

Zatorej ste lahko brez skrbi, da bi vas zaradi morebitnega zaupanja vaših podatkov zasuli tretji ponudniki različnih vsebin ali izdelkov.

Za naročilo knjig zadostujejo vaš naslov bivanja in e-mail.

V primeru, da želite biti obveščeni o mojih knjižnih novostih, se  naročite in vaš mail bo uporabnljen zgolj za ta namen, nikakor pa ne bo (zlo)rabljen za karkoli drugega ali, bog ne daj, kam (pro)dan.

Vsa komunikacija, kot smo že omenili, poteka preko e-maila, na tej strani ne morete ničesar neposredno kupiti ali plačati, torej je strah glede varnosti vaših plačilnih in kreditinih kartic popolnoma odveč. E-knjige lahko kupite preko knjigarniških platform, a tiskane knjige lahko naročite po pošti in plačate po povzetju. V primeru nakupa nad 20 € ali dveh knjig ste odrešeni stroškov pošiljanja.

Avtorske pravice na tej spletni strani

Vse vsebine, objavljene na tej strani, so last Bojana Ekselenskega.

V primeru objave dela, ki ni last Bojana Ekselenskega, je to posebej navedeno, z vsemi podatki o avtorskih pravicah.

Vsebine lahko brezplačno uporabite za osebno zabavo in izobraževanje. V primeru, da bi želeli celoto ali del uporabiti v akademske namene, vam to z veseljem avtoriziram, seveda mora biti uporaba v skladu z akademskimi standardi.

Vabljeni ste, da tudi vi ustvarjate vsebine na osnovi mojih literarnih svetov. Na teh straneh je ogromno možnih iztočnic, zato le pogumno.

Vaša literarna ali likovna dela bomo rade volje objavili, za kvalitetnejše izdelke se lahko dogovorimo tudi za primerno objavo, kjer boste deležni ustreznega honorarja. Svoje delo lahko prosto objavljate, saj obdržite vse avtorske pravice, vendar ste dolžni navesti vir - torej Bojan literarni svet in avtorstvo le tega.

Imate vprašanja glede varovanja zasebnosti in avtorskih pravic?